Translate

streda 11. decembra 2013

YANKEE CANDLE :)
















Ahojte :) 

Najprv  by som sa vám chcela strašne podakovať za prvých 1000 videní na mojom blogu , strašne si to vážim :) 
A dnes som sa rozhodla napísať  príspevok o asi najznámejšich sviečkach  aké existuju .  
O Yankee Candle ste už určite niektorí z vás počuli, predovšetkým tí, ktorí sledujete a odoberáte 
americké youtuberky . Ja osobne nepatrím medzi maniačky , ktoré si každy  deň-večer  zapalia  nejaku sviečku to fakt nie  , celkovo  ma sviečky vôbec nezaujimali  až pokial  som nenatrafila  na tieto sviečky .Veľmi ma zaujali a tak som  sa včera rozhodla  že si ich objednam http://www.yankeesviecky.sk . Rozhodla som sa pre dve malé sviečky , ktoré vydržia horieť 25-40 hodín ich cena  je 9,90 €  za kus :) Objednala som si vôňu BLACK CHERRY ( Vôňa sladučkých zrelých čerešní Vám pripomenie prázdninové výlety, kedy ste sa cítili šťastní, voľní a bestarostní ako deti. Vhodná pre milovníkov ovocných vôní sviečok.)   a FRESH CUT ROSES (Ako keď si privoniate k čerstvo narezaným záhradným ružiam zo záhrady u Vašej starej mamy. Presne takáto je vôňa Fresh Cut Roses.). Sviečky by som mala mať do konca týždna doma :) a strašne sa tešim a nepochybujem že ich fantasticka vôňa  ma poteši :) Sice su tieto  sviečky pomerne drahé  ale  v živote som nepočula a nevidela žiadne negativne slovo  k nim :) 


Poznáte tieto sviečky ? Vlastníte doma nejakú? Ktorú vôňu by ste si kúpili a ktorá "veľkosť" vás oslovila ? :)








































Thank you for reading my loves ♥


utorok 10. decembra 2013

* WINTER TAG *

Ahojte , dnes som sa rozhodla  urobit  zimny tag  :)  kedže momentalne nemam čas  a ani naladu vymyšlat niečo  originalne kedže som marod a ležim si doma  s chripkou  a tabletkami , ktore su momentalne moje najlepšie kamošky :). Otazky  som našla na http://merypolock.blogspot.sk. a inšpirovala som sa ;)

ZIMNÝ TAG/WINTER TAG:

1.Nosíš v zime radšej kabát,alebo športovú bundu?

Mam radšej bundu ale nie športovu  , skôr  taku mierne elegantnu :) ale kabatov mam  viac :D

2. Tvoj momentálne najobľúbenejší sveter?

Neda sa povedat  žeby som mala  nejake obľubene  svetre  kedže svetre nosim len fakt ked  musim :D   ale najčastejšie asi tieto : 






















1. je z GATU  , 2. je zo stranky https://www.facebook.com/NatialiaFashion :)  a 3. je z Tally Weijl :)

3. Preferuješ v zime skôr pestrofarebnejšie oblečenie,alebo čiernu,sivú,hnedú?

Chcela som napisať že preferujem  v zime skôr pestrofarebnejšie oblečenie , ale ked som sa tak zamyslela uvedomila som si  že to nieje pravda kedže ja v zime nosim skôr tmavšie veci ale vždy sa to snažim nejako oživit :) Ale farby mam rada ale skôr v lete .

4. Nosíš v zime gumáky?

:) Nie 

5. Nosíš čiapky? 















čiapky nenosim  vôbec musela by byť asi fakt veľka zima  žeby ste  ma videli s čiapkou na hlave :)
Ale mam doma čiapky  tieto dve su asi take najnovšie  ale v živote som ich nikde nemala  a momentalne si planujem objednat zo stranky http://www.wayfarer.sk/ nejaku  čiapku kedže tam maju fakt super vyber :)

6. Rada nosíš v zime rukavice?

Nemôžem povedať že  ich nosim rada , ale nosim ich pretože chranim moje  ruky od starnutia :D no kto by nechcel mat pekne ruky ? :D

7.  Obľúbená farba laku na nechty?

















:)  červene laky mam strašne  rada  hlavne v lete  , celkovo obľubujem červenu farbu , no teraz v zime  kombinujem  červeny lak pretože mam rada  aj strieborny alebo zlaty :)

8. Nosíš v zime bižutériu?Ak áno,akú ?























Nosim len zlate hodinky  :) a sem-tam aj  retiazku , ktoru už vlastne  ani nenosim :D 

9.Kam sa chystáš na výlet?

často chodime  do Tatralandie a chystame sa tam  aj cez zimne prazdniny kedže tam je tam super  aj v tomto ročnom obdobi  :) a potom  do Tatier  .





















10.Venuješ sa nejakému zimnému športu?Ak áno,akému?

Vyjedam  salonky  zo stromčeka :D no neviem či je to šport ;) 


11.Čo ti na zime najviac vadí?

Na zime mi najviac  vadi  zima .

12.Čo máš na zime najradšej?

Vianoce , Silvester :D 


13. Aký nápoj ťa v zime najviac zohreje?

Horuca čokolada :3 alebo čaj :)

14.Obľúbená vianočná pesnička?




:) Dufam že sa vam TAG pači , ak mate niečo na srdci tak zanechajte komentar :) 

Thank you for reading my loves ♥


sobota 7. decembra 2013

Saturday :)

HI :)

Tak  v poslednom prispevku  5.12 čiže  v den kedy v noci mal chodit  mikulaš :D som vam pisala  že vam  6.12 čiže včera :D napišem prispevok o tom či som mala štedreho mikulaša ale včera som nemala vobec čas  pretože u nas v meste boli  mikulašske trhy  a nebola som cely  deň doma  :)




















Mala som sladkeho mikulaša  pretože som  bola cely rok veľmi dobra :3 :D a mikulaš ma ma proste  rad :)   Akeho mikulaša ste mali vy ?  Mikulaš či čert ? :D  napište dole  do komentara :)  




















A dnes mi ešte došla  trochu netradična špirala z avonu MEGA EFFECTS :)  o ktorej  vam  viac napišem  v buducom prispevku kedže som ju ešte nestihla oskušat :)





















Tak zatial pá ♥  a pekny zvyšok dňa prajem :)

štvrtok 5. decembra 2013

Sväty Mikuláš - St. Nicholas ♥

Ahojte krásky :)

A je to tu  :) deň , ktory všetci tak milujeme. Prave dnes v noci  bude chodit  Mikuláš  na ktoreho každe dieťa určite  netrpezlivo čaká :) čiže si nezabudnite vyčistit čizmičky :D a položit  na okno :) a ak ste boli  poslušný  určite tam najdete  niečo dobre sladke miesto uhlia ;) Zajtra  vam  pridam  prispevok z mojho mikulaša  čo ma čakalo  na okne ( ak ma tam niečo bude čakať  okrem uhlia :D ) ale ja som bola dobra čiže určite  tam najdem niečo super sladke :3





















































Vonku je strašna  zima  a tak som si urobila radost  aspon  novinkou  od max factor :) ešte som ho nestihla poriadne vyskušať ale budem sa snažit  niekedy urobit aj recenziu :)  
























A ešte som si kupila  nove čislo   a bol k tomu diar :) čiže budem mat čo čitať :D
























A kedže som  dnes zbehla do mesta  tak som zabehla aj do lekarne a siahla znova  po pu-erh :)  je super :)
Tak to bude na dnes  asi všetko prajem vam štedreho mikuláša  ♥ pá :)

pondelok 2. decembra 2013

► Kokosový olej - Coconut oil ◄

HI :) 

Tak dnes je pondelok , práve som došla zo školy unavena ako pes  ale kedže zajtra nejdem do školy pretože idem  k lekarke rozhodla som sa že vam napišem príspevok :)  Bude o "zázraku" menom kokosový olej :) 
Určite každa z vas už niekedy o tejto všestrannej veci  počula popripade  ho vyskúšala .































Ja  tento "zázrak" použivam už približne rok  , a použila  som zatial 2 balenia :D 
Existuje viac  značiek tychto olejov  konkretne tento som kupila v DM cena je okolo 4-5 eur :)
Dá sa využiť nielen ako potravina alebo doplnok stravy, ale aj ako prírodna telova i vlasová kozmetika. Jeho široké využitie vás určite prekvapí. A najlepšie na tom je, že vám stačí len jedno balenie kokosového oleja :)

Využitie : 
- pri redukcii váhy
- ako potravina
- starostlivosť o pokožku,vlasy,nechty..
- na masaže  celeho tela :)
-ako mlieko po opaľovaní
- balzam na pery
-bieli zuby..

Určite ma ešte viac využiti  proste je vhodny skoro  na všetko :) Ja ho použivam a použivala som ho hlavne kvoli  tomu že mi začali  vypadavat vlasy hlavne  v zime alebo som mala suchu  pokožku :) a kokosovy olej mi važne pomohol :) 

A tu si môžete pozriet skvele video , kde uvidite aplikaciu kokosoveho oleja :) 


Tak  dufam  že sa vám príspevok bude aspon trochu pačit  ,  a ak tento "zazrak" použivate alebo ste ho použivali  možte napísať  do komentara svoj názor :) pááá ♥  a pekný zvyšok dňa  prajem :)

nedeľa 1. decembra 2013

* Sunday *

Ahojte krásky :) 

Tak a je to tu zasa , nedeľa strašne rýchlo to zbehlo mam pocit akoby som práve pisala ten článok o piatku  no žialbohu je nedeľa. Na tom by nebolo nič zle keby zajtra nebol hned pondelok škola , milion  predmetov na ktore sa treba učit ,učitelia a proste škola ved sa chapeme . " Určite" sa na zajtrajšok všetci neskutočne tešime :D Ja osobne sa mam toho dosť učit a nejako sa neviem prinutiť ale musim  kedže by som si chcela zlepšit znamky :) čiže dnes pišem len tento informativny prispevok  pretože na recenziu a podobne dnes čas asi mať nebudem :(  možno neskôr večer , ale kedže som predchvilkou došla  z Billy kde som išla hlave kvoli coca cole , ktoru neskutočne potrebujem k učeniu lebo mi pomaha k tomu aby som nezaspala :D a ešte kvoli časaku FIT ŠTYL  no žialbohu ho nemali tak som natrafila na
Priznam sa že tento som si kupila prvy krat  :) ale kedže fit styl nebol a tento  tam vyzeral najschopnejšie  a bol posledny tak som po nom siahla :) Ake časaky čitate vy ? Napište do komentara :)

A ešte som nemohla odolať tejto kalorickej bombe , ktorá  mi určite pomože pri učeni ;) :D 
Aj vy mate toho na zajtra tak strašne veľa a neviete  kde vam hlava stojí? Dufam že niesom sama :( 
Ak ano čo pomaha pri učeni vám ? Napište do komentara :)
Tak zatial páá ♥  a peknu nedelu  prajem :) a ak môžte a chcete tak prosim dajte pripojiť k lokalite budem rada ;)